S oduševljenjem možemo reći: KONAČNO!

Službene stranice Brlog Predstavlja regimente napokon su ugledale svjetlo Interneta! Želja za službenim stranicama postoji koliko postoji i sam Brlog, no uvijek je postojalo nešto što bi kočilo, odgađalo realizaciju istog. No ne više!

Iako kao Hiphop scena grada Slavonskog Broda postojimo i stvaramo već čitavih deset godina, na Internetu smo posljednje četiri. Od 2007. natežemo se preko MySpacea odakle počinjemo polako širiti okvire i poznanstva. Čari promocije putem FaceBooka upoznajemo tek 2010. godine s već definiranom filozofijom, definiranim ličnostima i mnoštvom uradaka, koji na naše veliko zadovoljstvo imaju pozitivan odjek među našim digitalnim prijateljima. Od danas imamo i službene Internet stranice koje će nam pomoći objediniti sve naše uratke; MySpace i FaceBook profile, SoundCloud playere, YouTube videe na jedno mjesto, u bazu. Nikako nećemo zanemariti ažurirati te profile, ali sa službenim, pravim www stranicama dobivamo onu dozu ozbiljnosti i kvalitetu promocije kakvu Brlog Predstavlja zaslužuje, kvalitetu kakvoj Brlog Predstavlja općenito stremi.

Brlog Predstavlja stranice izgrađene su na besplatnom WordPress.com blog sustavu. U taj sustav ugradili smo već postojeći SoundCloud player, dodali YouTube videe te oko toga izgradili ostalo. Jedino što smo WordPress.comu platili je registracija domene. WordPress.com se dokazao kao praktičan, brz i funkcionalan alat s naglaskom na sadržaj. A to je upravo ono što je nama potrebno – brzo podijeliti kvalitetan sadržaj. Nama, za našu promociju, gotov alat poput ovog je sasvim dovoljan.

Stranicama ćemo pokušati obuhvatiti i druge teme i sadržaje s kojima smo u doticaju i koje smatramo vrijednima spomena, promocije i diskusije.

U Brlogu nas ima mnogo. Svatko od nas, u okviru svojih mogućnosti i interesa, sudjeluje u kreativnom procesu i svojim radom gradi ono što Brlog danas jest, trudeći se pritom zadovoljiti visoke standarde kolektiva. Brlog Predstavlja nije u potpunosti definiran i nije zatvorena skupina. U svakom trenutku spremni smo za suradnju i razmjenu iskustava, spremni za nove ideje i nove ljude. Potičemo sve posjetitelje i prijatelje da nam se jave u Knjizi gostiju, na e-mailove ili privatnom porukom na BP FaceBook profilu.

Ni Brlog stranice nisu potpuno definirane. Podložne su promjeni sadržaja i nadogradnji. To je proces u kojem uživamo. Uživamo u činjenici da konačno imamo svoje službene Internet stranice. Nadamo se da ćete uživati i nastaviti nas podržavati i vi!

 

S poštovanjem,

.digitalni.


3 responses to “S oduševljenjem možemo reći: KONAČNO!

  • Gaja

    Jebal* te ova kontakt forma, pa ne vide ti se inputi ništa. Inače čestitam

  • Roka

    Oh da zaboravi navest;Shto se tiche radnje na trakama,preobrazhaja na prelazima i onako jakih matri ODUSHEVLJEN SAM!!!JEBENO ODUSHEVLJEN!!!Hip-Hop ko Hip-Hop al ovo je neshto naj tvrdzhe,neshto naj jache shto moj sluh zheli chuti i slusha!!Svaka chast!postat chu dosadan al samo kazhem kako jest…hahaha Pozdrav ljudi!

  • Anonimno

    Jedna Ekipa jacha od pola tih ochekivanih “ekipa”!!Definitivno,pozz za Slavonski Brod,Pozz za Daxxa vrhovnog jebacha majki!!Pozz za svu ekipu pojedinachno,shta da kazhem!!!Chast i Respekt iz Donjeg Vakufa!!!!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: