Gerila Na Zadatku igra pošteno!

Brlog Predstavlja organizacija koncentrira svoj opus na uvjerenju da glazba ima moć usmjeriti socijalnu i ekonomsku transformaciju, toliko željenu u današnjem svijetu.

Pod The Global Youth Anti-Corruption Network (GYAC) (globalnom mrežom mladih protiv korupcije) i JMI Foundation (nevladinom udrugom iz Belgije), osmišljen je Fair Play, globalno natjecanje mladih bendova/pjevača na temu anti-korupcije. Više o samom natjecanju, GYAC-u i JMI pročitajte na poveznici: www.anticorruptionmusic.org/about.

Fair Play traži od bendova da pošalju svoje anti-korupcijske videospotove koji će biti pregledani i ocijenjeni od strane stručnog žirija. Prva tri benda će potom biti pozvani da nastupaju na 2nd Global Anti-Corruption Forum u Nairobiju, Kenija. Bend koji skupi najviše lajkova bit će pozvan snimati u studiju.

 

Brlog je pun traka o korupciji, socijalno-emocionalnoj bijedi, sveopćem lošem stanju u društvu, POTREBI ZA PROMJENOM. Čak imamo par videospotova. Poslali smo im Gerila Na Zadatku video (Nightmare i Daxx iz SB Reprezente) kojeg su oni rado uvrstili u natjecanje.

Vas potičemo da posjetite dolje navedenu poveznicu i dodijelite nam lajk te da podijelite prijateljima tu povezicu. Ovo natjecanje vidimo kao još jedan poligon za širenje naše riječi i poziva na promjene.

 

Poveznica gdje tražimo vaš lajk: anticorruptionmusic.org/gerila

 

 

 


3 responses to “Gerila Na Zadatku igra pošteno!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: