Dođi na premijeru NOVOG spota + Skroz Na Skroz!

Nakon nešto više od mjesec dana od prošlog partija, s ponosom možemo reći da je sve potvrđeno i spremno za novi BRLOG PREDSTAVLJA party koji će se održati 19. ožujka u Caffe baru GEM, Slavonski Brod. Na ovom partyju premijerno će biti prikazan novi spot Brlog Predstavlja regimente – spot za Daxxovu traku “Radi Se O Tebi” s istoimenog albuma. U goste nam dolazi vinkovačka Hiphop grupa Skroz Na Skroz!

 

 

Plakat za party

GDJE? Caffe bar Gem, Korzo, Slavonski Brod

KADA? 19. ožujka 2011. u 21h

TKO? Brlog Predstavlja + Skroz Na Skroz

ZAŠTO? Premijera novog spota (i repanje, ofc)

FaceBook događaj

 

Ovaj puta u goste smo pozvali vinkovački Hiphop trio Skroz Na Skroz (Brka, De’yo, Starča). Za one koji nisu upoznati, radi se o grupi koja je sa radom započela negdje 2003. godine. Nakon nekoliko upješnih traka od kojih izdvajamo “Kolko para tolko muzike”, “Sušim, motam, pušim”“Ovo nije Amerika” koje su uvelike doprinjele stvaranju slavonske Hiphop scene, dečki prestaju sa radom kao grupa te se svaki član posvećuje solo projektima.

Nastupom na prošlogodišnjem Blackout Vukovar Hiphop festivalu članovi grupe Skroz Na Skroz najavili su povratak zajedničkom radu nakon stanke od 7 godina. “Hit Singl” je najavna pjesma za album koji je u fazi spontanog nastanka, tako da se još uvijek ne može odrediti točan datum izbacivanja kompletnog materijala.

 

Članovi grupe Skroz Na Skroz su:

  • Brka – prvi vinkovački MC kojem uskoro izlazi prvi službeni album naziva “Glavom & Bradom” pod okriljem izdavačke kuće Aquarius records,
  • De’yo – dugogodišnji član BTC-a (Black Thing crewa) ekipe. Radi na solo albumu, na projektu Dregermajster Crewa te naravno, na zajedničkom albumu SNS-a,
  • Starča – nakon višegodišnjeg izbivanja se vraća radu. Trenutno radi na albumu grupe Skroz Na Skroz i na svom samostalnom albumu.

 

Cijelu večer ostajemo u istom tonu tako da će se na afteru puštati najprobranija repčuga rezident DJ-eva Brlog Predstavlja regimente.

Ulaz je besplatan, a party počinje u 21 sat.


One response to “Dođi na premijeru NOVOG spota + Skroz Na Skroz!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: