BP Mini tour

Jesaya! Došlo je vrijeme da objavimo neke gigove i partije ovog ljeta koji su potvrđeni za sada.

Prva destinacija gdje možete pogledati/poslušati Brlog Predstavlja bit će X-STatic festival u Splitu koji će se održati 15. – 17. 7. na par destinacija po gradu. Za X-STatic festival se ide u kombinaciji Yula & Dubar Sound što znači da će se nastup bazirati na puštanju Reggae/Dub traka sa vinyla, sve to upotpunjeno Yulinim beatboxom i pokojom trakom s Draškovog novog albuma Eksperiment 2.0 (čisto da se predstavi i taj hiphop dio :P). Nastup Draška/Dubar Sounda i Yule je zakazan za petak 15. 7. a za više informacija o festivalu i programu provjerite www.xstaticfest.com.

17. 7. (nedjelja) po povratku iz Splita, dolazimo u Gem na još jedan Brlog Predstavlja parti. Ovoga puta nam u goste dolazi Prince Šango, inače selektor na daleko cijenjenog Kingstoned Sounda iz Zagreba. Radi se o selektoru koji je na reggae sceni već dugi niz godina, selektoru koji je odvrtio na stotine partija diljem Hrvatske a i šire, te selektoru kojem bi mnogi pozavidjeli na kolekciji reggae ploča koju posjeduje. Pripremite se za vrhunske reggae/ dancehall trake i to STRIKLI SA VINYLA…Support će mu pružiti Dubar Sound i Yula… Napominjemo da parti počinje u 20 sati zbog toga što je nedjelja, a ulaz na parti je kao i uvijek slobodan.

bp

Slijedi 3 dana odmora (ili pripreme za novo putovanje).

Dakle, kako je već spomenuto, Brlog Predstavlja ove godine nastupa na Seasplash festivalu u Puli koji će se održati 21. – 24. 7. festivalu koji se održava već 9 godina za redom, te koji iz godine u godinu okuplja sve veći broj ljudi, dovodi vrhunske glazbenike iz prvenstveno reggae svijeta ali i ostalih glazbenih pravaca, te pruža 4 dana vrhunske zabave. Cjelodnevni program, priroda, more, druženje, glazba. Nadamo se da je to sasvim dovoljan razlog da se vidimo tamo ove godine. Na Seasplashu nastupamo u subotu (23. 7.). Svi koji su ikad bili na Seasplashu znaju o kakvom se festivalu radi. Mi ni ne trebamo napominjat da nam je velika čast nastupit tamo… Za više informacija o festivalu i programu provjerite www.seasplash.net.

bp

Za sada je to to od onog što je potvrđeno!

Neki partiji i nastupi su još u pregovorima tako da ćemo ih objaviti kada sve bude 100% dogovoreno…

Pratite nas na http://www.brlogpredstavlja.com i nadamo se da se vidimo na jednom od ovih događaja…

LJUBAV!


2 responses to “BP Mini tour

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: