Dobrodošao Nize!

Ovim putem želimo izraziti toplu dobrodošlicu novom članu Brlog Predstavlja obitelji i predstaviti novog člana vama, a to je Nize, graffiti umjetnik iz Slavonskog Broda.

Nizeov graffit kod podvožnjaka s označenim Brlogom.

bp

Nize se graffiti umjetnošću bavi od 1997. (aktivno od 2005.) i iza sebe ima +120 radova na zidu.

U zadnjih godinu-dvije redovito i svojevoljno na svojim graffitima označava i Brlog, čime zaokuplja našu pažnju. Neka stara prijateljstva su se obnovila, a neke nove suradnje dogovorile. Jedna od prvih suradnji bila je između Digitalnog i Nizea, odnosno izrada videospota:

bp

Nize je u isto to vrijeme počeo redovito pohađati i Brlog partyje i intenzivnije se družiti s ekipom. Jedno je vodilo drugom i odlučili smo Nizea pozvati u Brlog, kao ravnopravnog člana, koji će nam pomoći u širenju Brlog filozofije, te dodati Brlogu jedan važan element Hiphop kulture – graffite (uz beatmaking, beatboxing, mcing, djing…).

Nize o svom ulasku u Brlog kaže:

Velika mi je čast biti dio ovog velikog crewa u ovako maloj sredini, biti s ljudima koji su Slavonski Brod stavili na mapu Hiphop kulture i Hiphop događanja. I puno mi znači cijeli Brlog crew, jer tako je odmah puno lakše se bacati u nove radove, kada imaš ljude iza sebe koji cijene tvoj rad i daju ti podršku u svakom tvom naumu. Hvala još jednom ekipi na pozivu da budem dio Brlog Predstavlja obitelji.

bp

Novi projekti na relaciji Brlog – Nize već su dogovoreni i uskoro kreću u realizaciju. Sve ćete to moći vidjeti na ulici ali i na našim web stranicama.

Nize je dobio svoj profil pod INFO > EKIPA > Nize, a ovdje u nastavku možete pogledati neke njegove radove (mnogo više radova pogledajte na njegovom FaceBook profilu):

bp

Dobrodošao!


3 responses to “Dobrodošao Nize!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: