Među 100 najboljih web stranica u Hrvatskoj? Nadamo se!

Nominirali smo naše internet stranice na VIDI Web Top 100 natječaj, natječaj za izbor najboljih 100 web stranica u Hvatskoj. O najboljima odlučuje stručni žiri, ali postoji dodatna kategorija: Skupite najviše lajkova/supportera vaše nominirane stranice i osvojite nagradu TOP 10 webova s najviše prijatelja! Nama dovoljno i to!

Klikni na doljnu sličicu (ili sličicu s desne strane), lajkaj, twitaj, diggaj, dijeli mailom i google+.

Klikni, podijeli i lajkaj!

Danas nema razvoja društva niti gospodarstva bez intenzivnog i mudrog ulaganja u informatiku i visoke tehnologije u sve pore društva.

Cilj Vidi natječaja je prikazati i nagraditi najkvalitetnije visokotehnološke projekte u Hrvatskoj kako bi oni služili kao primjer drugima. Tijekom više od jednog desetljeća Vidi natječaji su prepoznali i nagradili brojne projekte, a koji su do prije Vidi natječaja bili nepoznati ili slabo poznati.

Sve je počelo 1999. godine kada je osnovan “Vidi Web Top 100” – hrvatski nacionalni natječaj za najbolje web stranice. Želja organizatora – izdavačke kuće Vidi, bila je popularizacija Interneta i weba u hrvatskom društvu i gospodarstvu. Bilo je to u vrijeme kada i neke od najvećih hrvatskih kompanija uopće nisu imale svoje web stranice.

bp

Dakle, PODRŽI!


3 responses to “Među 100 najboljih web stranica u Hrvatskoj? Nadamo se!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: