Draško da Gama – Eksperiment 2.0

Draško da Gama – Eksperiment 2.0 je vani… Album sadrži 10 traka miksanih i produciranih u Brlog studiju od strane Draška i brata mu Nightmarea. Od gostiju na albumu se pojavljuju Yula i Nightmare, a za beatove na albumu zaslužni su sam Draško, Artistical te Brlogov dugogodišnji prijatelj Wofty. Za dizajn omota zaslužni su Dark Spark 3D i Kingetic.

Album možete naručiti i kupiti po cijeni od 30 kuna putem stranice, facebook profila ili direktno putem telefona navedenih u Distribuciji.

Draško da Gama - Eksperiment 2.0

bp

bp

Neke od stvari ste već imali priliku čuti na našem soundcloud profilu ili u audio rubrici na Brlog Predstavlja internet stranicama. Album obiluje raznim glazbenim pravcima. Većina pjesama na albumu su u downtempo aranžmanima ali se također moze čuti i pokoja old school, new school stvarčica koja je popunjena standardnim oblikom dub produkcije s puno reverba, delaya i ostalih sličnih efekata, te samim tim pjesmama daje neki novi izgled i dimenziju prilikom slušanja.

Kupite album jer kupnjom orginalnog primjerka podupirete i pomažete daljnjem radu Brlog Predstavlja kolektiva za izradu novih albuma, majica, stikera i svega ostalog sto je zamišljeno u budućnosti. Pozdrav od Draška, Zlatka i cijelog Brlog kolektiva!

Eksperiment 2.0 albumart back

Eksperiment 2.0 albumart in

Eksperiment 2.0 albumart in+front

About kingetic

kingetična sila nečista... Pogledaj sve objave od kingetic

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: