Da mi nije stalo, ne bih igrao pošteno!

Brlog Predstavlja organizacija koncentrira svoj opus na uvjerenju da glazba ima moć usmjeriti socijalnu i ekonomsku transformaciju, toliko željenu u današnjem svijetu.

Klikni na sličicu i podrži SB Reprezentu!

bp

Pod The Global Youth Anti-Corruption Network (GYAC) (globalnom mrežom mladih protiv korupcije) i JMI Foundation (nevladinom udrugom iz Belgije), osmišljen je Fair Play, globalno natjecanje mladih bendova/pjevača na temu anti-korupcije. Više o samom natjecanju, GYAC-u i JMI pročitajte na poveznici: www.anticorruptionmusic.org/about.

Fair Play traži od bendova da pošalju svoje anti-korupcijske videospotove koji će biti pregledani i ocijenjeni od strane stručnog žirija. Prva tri benda će potom biti pozvani da nastupaju na 3rd Global Anti-Corruption Forum u Braziliji, Brazil. Bend koji skupi najviše lajkova bit će pozvan snimati u studiju.

bp

Brlog je pun traka o korupciji, socijalno-emocionalnoj bijedi, sveopćem lošem stanju u društvu, POTREBI ZA PROMJENOM. Čak imamo par videospotova. Poslali smo im Radi Se O Tebi video (Daxx iz SB Reprezente) kojeg su oni rado uvrstili u natjecanje.

Mi smo se prošle godine, na drugom po redu natjecanju, pridružili ovoj borbi protiv korupcije s našim spotom Gerila Na Zadatku. Spot i pjesma su odlično prošli među organizatorima i žirijem, no ipak je bilo boljih koji su skupili više lajkova i bodova za dalje.

Vas potičemo da posjetite dolje navedenu poveznicu i dodijelite nam lajk i da GLASATE (VOTATE) te da podijelite prijateljima tu povezicu. Davanje glasa podrazumijeva registraciju na anticorruptionmusic.org portal i prepuštamo vama na volju.

Uz lajk, dajte i svoj GLAS/VOTE!

bp

Poveznica gdje tražimo vaš lajk i glas:

anticorruptionmusic.org/radiseotebi

bp


One response to “Da mi nije stalo, ne bih igrao pošteno!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: