Marsonikon

2. lipnja, u subotu, od 11h ujutro do 22h navečer, u Slavonskom Brodu, u Gimnaziji Matije Mesića, slavonskobrodska SF skupina Orion organizira prvu slavonskobrodsku SF konvenciju. Glavna tema konvencije je planet Mars. BRLOG JE TAMO. Ti si tamo!

Na konvenciju su pozvani Krešimir Mišak (voditelj emisije Na rubu znanosti) kao glavni gost i predavač, te brojni drugi predavači poput uvijek interesantnog Ivana Šimatovića, urednika 4dportala Ratka Martinovića, Gorana Kolarića, Petra Bašića, SF autora Ivana Lutza, SF fana i filmofila Hrvoja Gaže, astronomkinje Marine Gojković

Događaj će biti podijeljen u tri sektora: predavački, multimedijski i radionice (prezentacije i demonstracije). U multimedijskom dijelu ćete moći pogledati više SF filmova o Marsu dok će svoje prezentacije pokazati i Panonnia Minor ekipa koju vam svakako preporučujemo kao i ostale aktivnosti!

Upad je naravno besplatan. Satnicu konvencije možete provjeriti na službenoj stranici Marsonikona i potvrditi svoj dolazak na FaceBook događaju.

Uz sav program ćete moći vidjeti i neke brodske inovatore, Mars Warhammer prezentaciju, štand Algoritma i predstavljanje knjige “Svjetske misterije i tajne” Ratka Martinovića za koju sam ja (Digitalni) radio bookart i promotivnu animaciju.

bp

Brlog Predstavlja je tamo sa svojim multimedijalnim štandom na kojem ćemo distribuirati svoje materijale i ideje – nova serija BP majica, BP bedževi, naljepnice, albumi itd. Zasad je koncept štanda u razvoju, a sličice prikazuju kako će to izgledati:

Ideja za štand.

Ideja za plakat.

Distribucija.

bp

Vidimo se!


One response to “Marsonikon

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: