Nova traka | Tenk – Uspavanka

Glanc novi projektil iz Tenkove radione stiže drito u vaš zvučnik i Tenkov tajming se nikad nije mogao bolje potrefit nego baš sad.

 

Znam, pilaju vas svakodnevno preko medija, na poslu, u ekipi, na kavi s hrpom nebuloza, bombardira vas se s nestašlucima neoustaša, čiriličnim čekić-igrokazima za široke mase, ebay kemlight gospama što pričaju s brckastom teta vidjelicom Vickom, šopa vas se besmislenim i preskupo plaćenim referendumom o zaštiti jedne riječi u Ustavu, a uz to još i HNS kuronje razjebaše reprezentativnu fucu na nivo prelošeg tupea Duška Lokina i sad ko tabula rasa blejite u plafon i ne nalazite tračak svijetla u tunelu svakodnevice. E pa ne’š više!

Iz dislociranog Brlog studija stiže najtvrđe rep sranje ikad u obliku verbalnog šamara vašim uspavanim vijugama naviknutim na prosječnost i učmalost. Vjerujem da vam je i youtube postao krcat nikakvošću i baš zato Tenk plasira solo traku kao virtualnu metlu za vaš online nered. Čo’eče, pa bilo je i vrijeme! A vremena je bome prošlo otkako je mc Tenk zadnji put izbacio neku solo traku, samo gostovanja i gostovanja, no evo došao je i taj dan.

 

Dakle, stvar se zove “Uspavanka” i kompletno je One man action shit gdje mc Tenk potpisuje beat, snimanje, miksanje i mastering. Što se tekstualnog dijela tiče, ovo je numera u kojoj se institucija Brloga veliča do pozamašnih epskih proporcija dok, gle li čuda, svi ostalim smrde i ne znaju :). To vam je naprosto hip hop el classico i tu nema puno priče.

Brlog trenutno radi punom parom i uskoro ćete čuti još hrpu novih stvari pored ove, no o tom po tom. Zasad vam želim ugodno slušanje Tenkove “Uspavanke” i krajnje prečilavanje uz istu.

Slušaj dok se ne izliže, šeraj do smrti!

Tenk (s ulaštenim gusjenicama od dijamanta)

About Tenk


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: