Senzacionalna premijera nove stvari Transverse

Na ovaj svečan dan otvaranja svjetske smotre državnih naterivača kožne nogometare po uredno pokošenim livadama označenim bijelim krečom i kričavim reklamnim panoima, s uperenim HD kamerama iz svih živih ćoša i stočno natiskanih navijača na užarenim plastičnim stoličicama, krajnje je vrijeme da se ukaže najskuplja nova stvar Transverse nakon Shakirinog epohalnog mega hita Waka Waka, i evo je! Najskuplja stvar zaslužuje i najskuplje ime, stoga vam s ponosom prenosimo da se ova vruća traka zove Sportska. Nevjerojatno kreativan naziv. Znamo, ide nam s imenima.

transversa-image-sportska

Sportska ide za sve vas kojima silni Neredi i Zaprešić dečkići, Konektići, Severinice i Tompsonike jednostavno ne ukazuju dovoljno na sve zemljopisne i regionalne vrednote i nazivlja, na sva imena, prezimena i nadimke naših državnih naterivača kožne nogometare, na historijsko aludiranje na sedmo stoljeće i epsko pozivanje na boj naših naterivača ususret protivničkim naterivačima. Stvar ide za sve one kojima fali taj kvalitetniji pristup glorificiranju veličanstvene 1998. godine i velebnog nam trećeg mjesta na svjetskom naterivanju, na naše najujednačenije disanje i složnost pri navijanju s naglaskom na hedonizam pri potrošnji blagodati kapitalizma i ispeglanih kartica, jer vruća je atmosfera, a minusi su prpošni.

Ova pjesma ide fantastično uz kockaste dresove, šalove, kape, pelene i dopičnjake, retrovizore i zastavice. Naprosto sve što vrišti: “Evo mene, sav u kockicama. Urlam, žderem i ločem. Zaista sam pravi unikatni jebač! Ne diraju me sad ni poplave ni krize, smanjena ljudska ili radnička prava. Outsourcing? Ma dajte molim vas, pa zar ne vidite da me ometate u blejanju u moj novi 120 inčni flat screen ultra mega blast HD televizor na 12 rata, čoeče.” 

S tog istog televizora blješti nova Nike reklama u kojoj ta megalomanska korporacija poručuje krajnjem potrošaču dvije riječi: “Risk everything”! Fuck yeah, vidi ti našeg vrlog Nikea što ga kvalitetno umače, onako svjetski. Skupa kulisa, okupljena najvećim svjetskim naterivačima bljutavo i krajnje apsurdno poručuje kako je naterivanje nogometare postalo prebezličan sport u kojem svi izgledaju isto, svi igraju na isti način, bez poletnosti duha, individualizma i kreativnosti, te da je vrijeme da se sve riskira i vrati korjenima. Dobro brate, pa tko tu koga jebe? Pa upravo su takve kompanije, i njima slični lakrdijaši i unakazili ovaj divan sport, forsirajući novac ispred bilo kakve igre. Što reći na to osim one Ciceronove, O tempora o mores! 

Transversa stvari pokazuje onakvima kakve jesu i u vaše uši ponovno plasira novi hit bez lažnog preseravanja i preuveličavanja, s naglaskom na neizostavno tvrd rep i fantastičan beat Tenkove Radione. Priušti praznik svojim ušima i zaklimaj glavom ko čoek čekajući naš skori izlazak albuma prvijenca pod imenom “Borba i Pank”. Jebeš Fifu i jebeš HNS.

Vaša Transversa.

Facebook Tranverse

About Tenk


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: