DAXX – Aktivna Propaganda NOVI ALBUM!

Evo napokon je još jedan album pod etiketom Brlog Predstavlja u kolekciji za skidanje i preslušavanje! Daxx – Aktivna Propaganda je njegov treći po redu audio uradak s 11 anarho numera militantnog repa. Naziv albuma je inspiriran imenom njemu odličnog pank HC benda. Odmah po objavi albuma dajemo vam ga za besplatno preuzimanje!

Na albumu su surađivali preko beatova ARTistical i Tenkova Radiona, produkcija i master Tenkova Radiona, a snimanje vokala Mario Mamić i Symtrax, dizajn covera Digitalni te gostujući vers Zdravko Mamić.

Prednja strana albumarta.

Prednja strana albumarta.

Ovog MC-ja tko je poslušao, zna o čemu se radi. Beskompromisni stavovi o vladavini tirana, drito u lice kapitalizmu, širenje riječi o pravu čovjeka i kolektivnoj svjesti.

Zvučno, album je prepoznatljiv jer ARTistical radi muziku za pola kolektiva tako je i većinu beatova skucao za ovaj album gdje je raspon stila od Epic JMT matrica do klasičnog Hiphopa. Tenkova Radiona dala je obol na tri numere s osebujnim distorziranim live drum stilom s masnom bass dionicom.

Inspiracija za pjesme su kao i inače ljudi, knjige, filmovi i glazba tako da je svaka pjesma nastala kao utisak pojedinca i okoline na autora.

Pjesma Pokret govori o potrebi pojedinca za otporom, Imperij i O Bogovima progovaraju o strukturi vladavine tirana kroz povijest i pretkazanje nadolazećeg vremena inspirirana knjigama autora Orwella i Huxleya, O Ljudima govori o ljubavi prema čovjeku, zajedništvu i da smo ispod kože svi isti. Ovaj Svijet tematski progovara o novcu tj. kapitalu i ogorčenoj radničkoj klasi, Mesija o beskrupuloznom vođi pod krinkom izbavitelja inspirirana filmom Izbavitelj. Šišanje traka je inspirirana istoimenim filmom o maloljetničkom nasilju te numere Pustinja i Olovni Oblak o glazbi i kolektivu unutar kojeg autor djeluje. S albuma su već skinute dvije trake za koje smo napravili spotove.

Da više ne bi gnjavili bacite se na preslušavanje i pronađite pjesmu za sebe, podržite rad autora i kolektiva. U .zip paketu, osim samih traka, možete naći i .pdf dokument s tekstovima pjesama. Da bi preuzeli album kliknite na sliku:

Klikni za besplatno preuzimanje albuma.

Klikni za besplatno preuzimanje albuma.

Free music for free people! Hvala i živjeli!


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: