Kingetic

Zlatko “Kingetic” Trbojević (26. 1. 1980.) svoju priču vezanu uz Hiphop počinje ’99. kada s Tomcatom odlazi na svoje prve breakdance treninge u organizaciji b-boy grupe Sonz Of Beat (Ćiro i Pera). Tamo otkriva sve čari Hiphop kulture te postepeno široke hlače, marame, 4 elementa, ulična filozofija i ples postaju njegov način života.

U stalnom društvu Tomcata upoznaje Digitalnog, te preko njega mladu braću Filthy Players (Mladena i Dražena), današnju okosnicu Brloga. Poznanstvo nakon brojnih izlazaka i druženja prelazi u prijateljstvo koje i danas predstavlja glavnu kariku Brlog Predstavlja filozofije, a to prijateljstvo u suradnju. Tako ga Digitalni uvodi u svijet beatmakinga, te uskoro izrađuje beat na koji SB Reprezenta snima “Na Kome Brod Ostaje”.

Brlog kao organizacija tada još ne postoji, ali postoji čvrsto prijateljstvo kao glavni preduvjet da ljudi koji su se s vremenom okupili oko SB Reprezente stvore Brlog Predstavlja.

Danas sudjeluje u glazbenom, vizualnom i organizacijskom segmentu Brloga te ravnopravno uz ostale članove formira filozofiju, strukturu i budućnost Brloga.

Kingetic SoundCloud profilKingetic MySpace profil


%d blogeri kao ovaj: