Symtrax

Pravim imenom Josip Babić, producent i DJ, zanimanje za glazbu pronalazi u ranom djetinjstvu. Još kao osnovnoškolca zaokupirao ga je elektronski zvuk ravea i trancea (goa, psy, progressive i hard).

Pri upisu u srednju školu upoznaje svog prijatelja Dadu aka Daxx, koji ga upoznaje s jednom drugom dimenzijom glazbe u kojoj špicu imaju Cypress Hill, Wu-Tang Clan, DMX, Methodman… Otprije motiviran u stvaranju glazbe prijateljstvo s Daxxom mu je povisilo tu razinu motivacije na dosta visok nivo gdje kreću prvi koraci s Reasonom i Fruity Loopsom, Sound Forgeom, Cool Editom itd.

Krajem 2008., nakon nekog vremena druženja s Brlog ekipom, postaje ponosni član underground nenadmašivog Brlog Predstavlja. U početku je to sve bila samo glazba, dok je danas to nešto više: veća kreativnost, dinamika, filozofija i čvrsta prijateljstva. Time dolaze nove ideje za projekte poput DJ-inga i kreiranja drum’n’bass kompilacije kućne radinosti.

Do sad je sudjelovao na Daxxovom albumu „Verbaton“ sa svojom breakbeat/DnB stvari „Project Venus“, na beatu za traku „Jedan od onih“,na albumu „Radi Se O Tebi“ gdje izrađuje beat za Radi Se O Tebi i „Bolje Sutra“ , te dnb rmx pjesmeRobotod ekiple Line Out.

Symtrax SoundCloud profil 


%d blogeri kao ovaj: