SPΛRTΛ

SPΛRTΛ je hardcore, horrorcore hiphop bend nastao krajem 20o6. kao želja da se u Brlog Predstavlja uključe dva nova člana kao MC-ija.

Radilo se o dvojici braće, ZdravkuMariju Mamiću, koji su pokazali želju i volju za radom i idejom da skupa s Nightmareom urade prve snimke. Tako je ubrzo snimljena prva stvar „Sad me slijedi“ kao uvertira u filozofiju i bend SPɅRTɅ.

BRLOG SPΛRTΛ INFO video.

2007. snimljena je pjesma naslova „Hiphop odgoj i vještina“ koja se nalazi na Nightmareovom solo albumu, a 2008. dolazi do dogovora za snimanje albuma.

2009. album jednostavnog imena „Brlog Predstavlja – SPɅRTɅ“ izlazi van i još uvijek je aktualan pobirući pozitivne kritike svakoga tko ga je imao priliku poslušati (uživo, na myspace profilu ili CDu).

Pod imenom SPɅRTɅ nastao je danas prepoznatljiv zvuk koji se odvaja prvenstveno jasnoćom tekstova koji govore o okruženju i vremenu u kojem su nastali, problemima pojedinaca i skupine na svoj već prepoznatljiv način grime vokalima koji su praćeni beatovima pod palicom beatmakera ARTisticala koji u svojim djelima koristi orkestralne samplove davajući karakterističnu liniju pompoznosti što dodatno pospješuje konačan uradak.

SPɅRTɅ svira i promovira svoj album s težnjom na još boljim i življim live nastupima. Trenutno su u solo projektima jer Zdravko Mamić i Nightmare rade svoje solo albume. Dakle, i dalje sviraju, snimaju i prate tempo Brlog Predstavlja regimente te ujedinjeni u vječnoj životnoj borbi pozivaju na otpor!

U rujnu 2013. konačno je dovršen i promoviran drugi SPɅRTɅ album naziva Bitka Se Nastavlja. Album sadrži devet pjesama, snimljen je jedan spot i napravljeno više animacija za trake s tog albuma.

SPɅRTU potraži na sljedećim poveznicama:

FaceBook grupa za SPɅRTɅMySpace profil za SPɅRTɅ


%d blogeri kao ovaj: