TRANSVERSA

Transvera-logoTransversu čine Daxx i Tenk, dvojac iz Brlog Predstavlja kolektiva koji su nakon nekoliko zajedničkih traka na solo albumima odlučili osnovati ovaj bend s idejom promicanja zajedničkih stavova i kritike društvu preko hip hopa.

Ideja je nastala 2011. godine, a sljedeće godine Tenk se prihvatio rada na beatovima u njegovoj Tenkovoj Radioni vječno inspiriran zvukom Beastie Boysa, Wu Tang Clana i Def Juxa kroz distorzirani zvuk masnih bass dionica.

2012. i 2013. godina prolazi kroz pisanje tekstova i stvarnja prvih pjesama, rudarski posao rekli bi, da bi ove godine bili pri kraju sa svojim prvim zajedničkim albumom simbolično nazvanim Borba i Pank!

Tko ih je slušao zna o čemu se tu radi. Beskompromisni stavovi protiv beskrupuloznog društva, jačanju kolektivne svjesti o čovjeku šireći antifašističke stavove preko tekstova koji su sve samo ne klišej nametnut od strane hip hop, nazovi ju kako hoćeš, scene.

Budući rad ovog dvojca je neupitan. Sa kraćim ili dužim stankama i dalje su tu. Vječno u podzemlju, samo zagrebi i već ćeš naći neko kuhanje novih materijal.

kontakt mail: transversahiphop@gmail.com

facebook profil: https://www.facebook.com/transversa.bend


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: